TUOTE

FIXMIX KORKEALAATUINEN ASFALTINPAIKKAUS-MASSA

FIXMIX korkealaatuinen asfaltinpaikkausmassa on käyttövalmis tuote suoraan pakkauksesta ympärivuotiseen käyttöön. Tuote on helppo asentaa ja paikkauskohde on heti avattavissa liikenteelle.

FIXMIX-INFO

Arvostettu asfaltinpaikkaustuote on suunniteltu ja valmistettu erityisesti Pohjoismaisiin sääolosuhteisiin.

Käyttötarkoitus

Sopii käytettäväksi asfaltti-betonireikien pikakorjaukseen sekä asfaltin välisten saumojen ja painaumien yms. pysyvään korjaukseen.

Asennus

Asennusta varten et tarvitse erikoistyökaluja tai -laitteita. Massa on käyttövalmiina suoraan pakkauksessa.

Kovettuminen

FIXMIX-asfalttimassalla korjattu kohde on avattavissa liikenteelle heti ja asfalttimassan jälkikovettuminen tapahtuu olosuhteista riippuen pidemmän ajanjakson kuluessa.

Koostumus

FIXMIX asfaltinpaikkausmassa koostuu graniittisepelistä ja erikoiskäsitellystä lisäaineita sisältävästä bitumista, jonka ansiosta asennettu materiaali pysyy lujasti reiässä ja pinnalle tulee hyvä vahvuus ja kulutuksen- ja suolankestävyys.

Varastointi

FIXMIX säilyy kauan käyttökelpoisena tiiviisti suljetussa pakkauksessa suojattuna suoralta auringonvalolta ja matalilta lämpötiloilta.

Huomioitavaa

Käytä suojakäsineitä ja -vaatteita käsitellessäsi asfaltinpaikkausmassaa. Jos kemikaalia joutuu iholle, pese runsaalla vedellä ja saippualla.

FIXIMIX-asfaltinpaikkaus-massa

  • KÄYTTÖVALMIS TUOTE SUORAAN PAKKAUKSESTA
  • HELPPO ASENTAA
  • YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN
  • KOHDE ON AVATTAVISSA HETI LIIKENTEELLE